BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Demirören sabır istedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören camiadan sabır istedi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Destekle, sabırla, inançla, birlik beraberlikle Beşiktaşımız tüm hedeflerimize ulaşacak, tarihi başarılarımız her alanda devam edecektir'' dedi. Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında yer alan yazısında, geçtiğimiz ay içinde bayan basketbol takımının, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek, tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandığına dikkat çekerek, şunları kaydetti.

''Şube başkanımız Sayın Yahya Kemal Gençer başta olmak üzere bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Destekle, sabırla, inançla, birlik beraberlikle Beşiktaşımız tüm hedeflerimize ulaşacak, tarihi başarılarımız her alanda devam edecektir.''

BJK FULYA SÜLEYMAN SEBA PROJESİ
Yıldırım Demirören, 30 Mayıs 2004 tarihinde gerçekleşen ve kulüp başkanlığına seçildiği olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, Fulya projesini kulübe kazandırmanın en büyük hedeflerinden birisi olduğunu açıkladığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

''O tarihten itibaren, bu projenin Beşiktaş'ın geleceği için hayati derecede önem taşıdığını her fırsatta ifade ederken, yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte, gece gündüz BJK Fulya Süleyman Seba Projesi için çalıştık. Bu çalışmalarımızın neticesinde 11 Ekim 2006 tarihinde projenin tüm inşaat ruhsatlarını alarak, proje ile ilgili en önemli adımı atmış olduk.

BJK Fulya Süleyman Seba Projesi sizlere söz verdiğimiz tarihte tamamlanacak ve Beşiktaşımız diğer rakiplerinden ayrılarak, sabit geliri olan tek kulüp olacaktır. Bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun derken, Fulya için tarihimizin 50 yıllık bölümünde emek veren başkanlarımız Hakkı Yeten'i, Mehmet Üstünkaya'yı rahmetle anarken, Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba'ya, Sayın Serdar Bilgili'ye ve projede emeği olan yüzlerce Beşiktaşlı'ya şükranlarımı sunuyorum. Projenin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Tesisler Komitesi Başkanımız Sayın İlhan Durusoy ve ekibine, Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın İsmail Ünal'a ve Meclis üyelerine ayrıca teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.''