BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Deividin en beğendiği oyuncu

Fenerbahçe'de eleştirilerin odağında Brezilyalı Deivid Türkiye'de en beğendiği oyuncuyu açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza, Türkiye'deki en kaliteli Brezilyalı futbolcunun takım arkadaşı Alex De Souza olduğunu söyledi.

Deivid, Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaşlı Ricardinho'nun bugün bir gazetede yer alan ve Brezilyalı futbolcuların kalitesi ile ilgili demecinin hatırlatılıp, kendisine göre Türkiye'deki en başarılı futbolcunun kim olduğu sorulması üzerine, ''Bu konuda tartışmaya bile girmek istemem. Aynı takımda oynuyoruz diye söylemiyorum, Türkiye'deki en kaliteli Brezilyalı futbolcu Alex'tir. Alex'in geçmişine bakın; 3 sene de 70'ten fazla gol atmış ve bundan fazla asist yapmıştır. Brezilyada Ricardinho ile birlikte de oynadım ve bana göre Türkiye'deki en kaliteli Brezilaylı Alex'tir'' diye konuştu.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADIM AMA..

Deivid, kendisi için yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: ''Fenerbahçe ile 3 senelik kontratım var ve bunu tamamlamak istiyorum. Şu ana kadarki verimimin benden beklenen kadar olmadığını biliyorum. Oynadığım futbolu görebiliyorum. Geldiğim zaman benden beklentiler çok fazlaydı. Ben de şu ana kadarki görüntümle bu beklentileri çok fazla karşılayamadığımı görüyorum. Fakat ben her zaman kendine güvenen, tekniğine ve oyununa güvenen bir insanım. Taraftar, yönetim ve camia şu an benden memnun olmayabilir ama çalışıyorum, kendimden ve kalitemden eminim. Önümüzdeki dönemde Fenerbahçe'ye yararlı olmak için elimden geleni yapacağım.''