Deist nedir Ataist ile farkı! Deizme sapan İmam Hatiplinin itirafları!
Deist ile ataist arasındaki farka göre Deizmde Allah inancı var ancak Ataistlerde bu yok. Deist olanlar yaradana inanıyor ancak, dine, peygamberlere, meleklere cennet ve cehenneme inanmıyorlar. Peki deist olanlar bu yola nasıl düşüyor. Deizm dinden çıkmak anlamına mı geliyor?
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Hahaha okurken gülme geldi yeminle. Herif ateist veya deist olmamış ki! Bildiğin ekşi sözlük yazarı bu! İşverene kızıp komunist olan, erkeklere kızıp feminist olan tayfadan yani. Bırakın bunlar çıksın dinden. Zaten fosforları anca bu dünyada da ki kalan kısa ömürlerine yeter.
Bazı şeylerin üzerine giderken hükümet, dini kullanan fetöcüler yüzünden gençler açıkta kaldı ve boşlukta özellikle dindar insanların çocukları çünkü göndericek bir yer yok. En büyük tehlike bu, hükümete duyurum.
Bizi ilgilendirmez. Hür iradeyi veren allah. Nasıl isterse öyle düşünebilir.
Hükümetimiz dikkat etmeli artık.Partiyi ele geçiren bazıları yalanla torpille hak yemekle devlet malını kul hakkını yemeyi normalleştiriyorlar.Devlet imkanlarını tamamen torpille güçlülere vermek dinimizin içini boşaltmaktır .Önceden az sayıda idik ama temizdik.Eğer dava diyorsak dosdoğru olmalıyız.Her görüşe adil olmalıyız.Yoksa sapkınlık çoğalır.bunalım çoğalır.Allah verdiği bu imkanları alabilir.
Allah kurtarsın demek ki eğitim boşa gitmiş
Bu çocuga nefsi ve şeytan musallat olmuş Allah yardımcısı olsun.Yazık
Rabbim ıslah eylesin. Hidayet versin