BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
GÜNCEL

Dehşet anları kamerada! Sağlık çalışanını bıçaklayıp yerde yatarken tekmeledi!

GAZİANTEP Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir sağlık çalışanı bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın, kanlar içinde yerde yatan sağlık çalışanını tekmelemeye devam etmesi de kameralara yansıdı. Bıçaklı saldırgan olaydan sonra "Bu namus meselesidir" diye bağırdı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji polikliniğinde görev yapan Mustafa Yıldız, husumetlisi olduğu iddia edilen hastanede çalışan bir kadın personelin eşi tarafından bıçaklandı.

16 yerinden bıçaklandı

16 yerinden bıçaklanan adam, kanlar içinde yere yığıldı. Hastanedekiler ise ekipleri aradı. Bıçaklı saldırgan hastanenin içinde gözaltına alındı. Yaralı personele ilk yardımı ise arkadaşları yaptı. Genç adamın, yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı.

Karışmayın, namus meselesi...

Dehşet dolu anlar ise vatandaşların kamerasına böyle yansıdı. Korkunç görüntülerde saldırgan Ömer F.'nin çevredeki vatandaşlara, "karışmayın namus meselesi" diye bağırıyor. Kelepçelenen saldırgan daha sonra ise "namus meselesinin cezası ölümdür" diyor. Olayın yasak aşk nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor.

İfadesi: Karımla yasak aşk yaşıyor

Gözaltında olan saldırganın polise verdiği ifadede, eşinin aynı hastanede sekreter olarak görev yaptığı ve Mustafa Yıldız ile yasak ilişki yaşadığını öğrenmesi üzerine telefonunda ses kayıtları bulunca Yıldız'ı uyardığı ancak ilişkinin devam etmesi üzerine hastaneye giderek bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Gaziantep Valiliği'nden açıklama

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde meydana gelen saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili şu bilgilere yer verildi: " Şüpheli Ö.F ve hastane temizlik görevlisi M.Y arasında kişisel husumet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda M.Y. şüpheli Ö.F tarafından sol kol ve karın bölgesinden bıçakla yaralanmıştır. Olayın hemen ardından şüpheli Ö.F suç aleti ile birlikte emniyet güçlerimiz tarafından yakalanmış, yaralanan M.Y ise ameliyata alınmıştır. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sitene Ekle