BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.821,51
HABER /  SPOR

Decodan Galatasaraya kötü haber

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Deco ağız değiştirdi. Portekizli yıldızın yeni umudu Ancelotti..

Abone ol

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Portekizli Deco, Chelsea'de mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

Deco, Chelsea teknik direktör Carlo Ancelotti ile görüştüğünü ve kulüpte geleceği olduğuna inandığını söyledi.

Premier League'deki ilk sezonunda sakatlıklarında da etkisiyle bekleneni veremeyen Deco, şubat ayında Guus Hiddink göreve geldikten sonra sadece üç kez forma şansı buldu.

İngiliz kulübünün Barcelona'dan sekiz milyon sterline transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz ay takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Inter Milan'a transferi gerçekleşmeyen Deco, Chelsea'nin ABD'deki iki hazırlık maçında da forma giydi ve artık takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Deco, "menajerle her şeyi konuştuk. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Önemli olan geçen sezon olduğu sadece iyi başlamak değil, iyi başlayıp bu seviyeyi sezon boyunca korumak" dedi.

Portekiz milli takımında da görev yapan deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezon dört sakatlık yaşadığını ve performansının düşük olmasında bunun da rol oynadığını vurguladı.

Deco, "umarım bu sezon taraftarlara neler yapabileceğimi gösteririm. Burada olmayı seviyorum. Sadece oynamam ve Chelsea için en iyisini yapmam gerek" dedi.

İngiliz basını, Galatasaray'ın Deco'yu transfer etmek istediğini ileri sürmüş ancak sarı-kırmızılıların teknik direktörü Frank Rijkaard bu iddiayı yalanlamıştı.