BIST 9.976
DOLAR 34,05
EURO 38,07
ALTIN 2.833,47
HABER /  GÜNCEL

Daum'u sakatlar endişelendiriyor

Daum, Manisaspor galibiyetinin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Daum'u endişelendiren ise sakatlıklar;

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Manisaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Daum, maç sonrasında şunları söyledi: "Güiza ilk golde golcülüğünü gösterdi. Topu çok iyi takip etti. İlk golden sonra takıma güven geldi. İkinci golümüz de çok iyiydi. Kırmızı karttan sonra tempo düştü. Aslında 3. golü de atabilirdik. Zor bir dönemden geçtik. Bu tarz neticeler takım için de çok önemli. Bugün büyük avantaj yakaladık. Takımımı kutluyorum. Özer de diğer arkadaşları gibi takımı için büyük fedakarlık yapıyor. Aslında onun ameliyat olması lazım. Sakatlıktan önce onun ne yapacağını gördük. Değerlendirme yaparken daha dikkatli olmalıyız. İkinci maçı ikinci yarı gibi görüyoruz. Bizi çok zor bir ikinci yarı bekliyor. Manisa, her şeyini ortaya koyarak oynayacak. Her maçta gol atacak kapasitemiz var. O nedenle de maç başında gol atmaya çalışacağız.

Takımdaki her sakatşığı inceliyoruz. Bazı oyuncular sakatlık geçmeden oynamak zorunda kaldı ve yine sakatlandı. Oyuncularımdla süreki bağlantı halindeyim. Önemli olan tüm sakatlarımın iyileşmesi ve tekrar onlardan yararlanabilmem.

CANAYDIN GERÇEK BİR CENTİLMENDİ

Özhan Canaydın gerçek bir centilmendi. Kendisine rahmet, ailesine ve Galatasaray ailesine başsağlığı diliyorum.. Kendisinin futbola kazandırdığı iyi şeyleri hep hatırlayacağız. Umarım Pazar günü her şey Özhan Canaydın'ın istediği gibi olur.