BIST 9.976
DOLAR 34,05
EURO 38,07
ALTIN 2.833,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dans kursları dolup taşıyor

Ege Sanat Merkezi, Sevgililer Günü'ne özel dans kursları veriyor

Abone ol

Dans etmeyi bilmeyen çiftler için Sevgililer Günü'ne özel olarak Gaziantep'te bulunan Ege Sanat Merkezi tarafından açılan özel dans kursları, dolup taşıyor.

Birçok restoran ve eğlence merkezi Sevgililer Günü hazırlıklarını sürdürürken Ege Sanat Merkezi de sevgililer için bugüne kadar hiç görülmemiş ama önemli bir eksiğin tamamlanacağı bir kampanya ile haftaya damgasını vuruyor. Dans etmesini bilmeyen çiftlere özel dans dersleri veren Ege Sanat'ın bu uygulamalarına büyük ilgi gösteriliyor.

ÇİFTLER VARLIKLARINI PİSTTE HİSSETTİRECEK

Dansın önemli bir iletişim aracı olduğuna dikkat çeken Ege Sanat Merkezi kurucularından Rengin Tan, "Tango ve Vals danslarını profesyonel hocalar eşliğinde veriyoruz. "Dans etmeyi bilmeyen gençlerimize ve çiftlere özel dans kursları düzenliyoruz. Önümüzdeki günlerde kutlanacak olan sevgililer gününde bir çok müzikli mekana gidecek ama orada dans edemeyecek olan çiftler için başlattığımız yeni uygulamayla özellikle aşkın ve sevginin dansı olarak bilinen Flamenkoer taraftan yine gençlerin çok sevdiği Salsa, Cha Cha, Rumba gibi dansları özel olarak vermekteyiz. Bu yıl sevgililer gününde bu dansları bilen çiftler pistlerde varlıklarını hissettirecektir" dedi.