BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22

Danıştay'daki kurşunlar Tayyip Erdoğan'a

Bu yazı bir durum tespitidir!..
Karanlık (aslında göre  çok belli) odaklardan programlanan bir sapık  gitti danıştayda cinayet işledi.İkinci Daire Başkanı’nın canını aldı üyeleri yaraladı...Bu sapık  bu eylemi “Türban” uğruna yaptığını söyledi  ve tekbir getirerek kaçmaya çalışırken yakalandı...

Baştan alalım...

Tetikçi robot ne yaptı bakalım...

Danıştay’a gitti ,tabancasını çekti...

Türbanı kurşunladı...

Ardından Hükümeti...

Ve  tabii Başbakan Erdoğan’ı..!

Hiç uzatmayalım ve konuyu irdeleyelim...

Saldırı bir serinin devamıdır...

Eğer saldırı zincirinin tavanı Danıştay baskını ise(öyle  umalım) bir öncesi dövizin durum,öncesi Cumhuriyet bombalanması,öncesi Arabistan’lı demeçler,öncesi ,Rice ziyareti, Ahmedinecad  temasları,öncesi,Irak sınırına asker gönderme,öncesi ABD’nin Irak dayatmaları,öncesi para babalarının malum  derneği ile kavgalardır.

Ve dikkat ediniz..

Başbakan’ın söylemlerinde “Tek bayrak,tek devlet” sloganı çerçevesinde bir duruş ortaya çıkmasından beri kendisine “dışarıdan içeriden “ saldırılar hafiften başlamıştır.

Ve ABD oyununun “bize kayıtsız şartsız uyacaksın” dayatmasına bir karşı çıkış Washington’da  değerlendirilince..!

Kısaca anlatıyorum..

Tayyip Erdoğan’ı devirmek için 2004 başından beri ,kapalı kapılar ardında toplantılar yapılıyor..Türkiye’yi bloke eden para babaları bir nevi “Tapınak şövalyeleri” vari  bir araya geliyorlar.Başbakan ,her dönemin büyük entrikacsı şu malum hacıyatmaz patronun Londra’da  kendi aleyhine kimleri bir araya getirdiğini de biliyor..

Bu para babaları tabii ki işin içindaki önemli piyonlardır.Onları devreye sokan o malum “Dış odak”lar dır..

Yazdıklarım şaşırtmasın,iktidar yağdanlığı gibi algılanmasın...Böyle algılanacak diye  bir durum tespitinden geri durmak namussuzluk diye  kabul ediyorum..

Oynanan oyunu görmek lazımdır..

İç çatışmayı kaşıyacak nitelikte bir organizasyona figuran olan  siyaset oyuncularını,doymak bilmez acenta sermayenin nasıl süreti haktan maske ile tepemizde yeni oyunlar sergilediğini görmek lazım..

Uluslar arası sömürgecilerin  kuşatmasını görmek lazım..

Şu ortalığın haline bakın...

Ünlü 28 Şubat’ın tosunları yeniden “Atatürkçü esvapları” ile ortaya dökülmüş durumdalar...Şehit cenazeleri musalla taşının üzerinde iken,hiç utanmadan PKK çetesini koruma ve kollama görevi  çerçevesinde kalem oynatanlar. “Devlet elden gidiyor,Cumhuriyet saldırıya uğruyor” diye yeniden üstlendirildikleri rollerini oynuyorlar. Biunlar o  “Şubat” ın ürünleridir ve o dönemde seçilmişler,giydirilmiş kuşandırılmış,zenginleştirilmiş ve sahaya sürülmüşlerdi. Patronları devleti soyarken bunlarda önlerine atılan kırıntılarla  sebeplenmişlerdi..Cumhuriyetin bekçisi diye feryatlarla ortalığı yırtarken  inrsanların unutkanlığından emindiler ve onlar asla  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekçiliği için değil,patronlarının ellerine tutuşturduğu yol haritası gereği oradaydılar...

Ve vatandaş rolü oynayanlar...

Parti bayraklı cenaze...

Bakanlar Cemil Çiçek,Gül ve Şener’e Aksu’ya saldıranlar, Danıştay üyelerini kurşunlayan sapık serseriden daha mı iyi bir gözle değerlendirilebilir?..

Demeçler?..

Danıştay Başkanı Hanımefendi

Tayip Erdoğan,saldırıdan sonra  Danıştay’a “Tayyip Erdoğan” olarak değil,Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakan’ı olarak gitmişti..Danıştay Başkanı hanımefendi’nin Devletin Başbakanı ile “savaş gerginliği” yaratmaya hakkı var mıdır?..Ne demek karşılamamak?!.Nasıl olabilir de böylesine önemli bir görevli,böylesine hassas bir tırmanışta ,olayın daha da işin içinden çıkılmaz bir yola yönlenmesine sebeb olabilecek bir davranışta bulunmak?..

Ben diyorum ki aziz okuyucu...

Bu olayın içinde 28 Şubat’ın çakalları cirit atıyor..Hani şu sonradan öğreniyoruz da “irtica var” dümeniyle ,o malum generallerle postu memlekete serip hazineyi soyup soğana çeviren irili ufaklı yamyam takımı ortalığa çıkmış durumda..Ülkenin canını okuyan fosiller ellerini oğuştura oğuştura iktidar hesapları yapıyorlar..

Bunları yeniden tepemizde göreceğimize...

Ve aziz okuyucu bu saldırının fiziki bilgilerini de arz edeceğiz,ipin ucunu görebilmek için...