BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,08
ALTIN 2.833,10
HABER /  GÜNCEL

Damat toprağa gelin yoğun bakıma

Gelin arabasının takla atması sonucu hayatını kaybeden damat toprağa, gelin yoğun bakıma girdi

Abone ol

Denizli'deki düğünlerinin ardından Aydın'ın Germencik ilçesindeki evlerine dönerken, gelin arabasının takla atması sonucu hayatını kaybeden damat toprağa verildi.

Germencik'te öğretmenlik yapan ve dün akşam Denizli'de Deda Düğün Salonundaki düğünlerinin ardından Germencik'e bağlı Ortaklar beldesindeki evlerine dönerken kullandığı 20 B 2524 plakalı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden damat Selman Keskin (25), Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Kalınkoz köyünde toprağa verildi. Keskin'in cenazesi, Elmayanı Camisinde ikindi vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Dün düğününü yapan Keskin'in cenaze merasimine, Aydın ve Denizli'den öğretmen arkadaşları, eğitim camiasından çok sayıda kişi, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Germencik'te öğretmenlik yapan Selman Keskin ile Aydan Gümüşay (25), önceki gün kız evi olan İzmir'in Aliağa ilçesinde, dün akşam ise erkek evi olan Denizli'de düğün yaparak dünya evine girmiş, damat Selman Keskin yönetimindeki 20 B 2524 plakalı otomobil, 300 metre mesafede Ortaklar beldesindeki dört yol kavşağında refüje çarparak takla atmış, kazada yaralanan sürücü Selman Keskin kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.