BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Damat kaçtı gelin kaldı!

Düğüne birkaç gün kala damat kaçtı, gelin düğünü tek başına yaptı, unutulmaz bir parti yaşadı...

Abone ol

200 davetlinin konuk edileceği düğün salonu, gelinliği, düğün pastası kısaca kadının hayalindeki gün için her şey hazırdı. Eksik olan tek bir şey vardı, damat… Ema Knight adlı İngiliz kadın üç yıldır Paul Fox ile nişanlıydı. Evlilik kararı alan çift yeni evlerine taşınmak için hazırlanıyor bir taraftan da düğünlerini organize ediyorlardı. Knight’ın hayallerini süsleyen muhteşem geceye sadece birkaç gün kala Fox evlilik için hazır olmadığını söyleyerek Knight’ın hayatından çıktı. Evlilik hayallerinden geriye bir düğün ve 200 davetli kalmıştı. Neye uğradığını şaşıran talihsiz kadın kendini eve kapattı.

Kötü gününde en yakın arkadaşına sığınan 41 yaşındaki Knight dostunun tavsiyelerini dinledi ve kendini toparlamaya karar verdi. Düğün günü planlandığı gibi davetlilerin önüne çıkan İngiliz kadın üzüntüsünü unutmak için bütün gece çılgınca eğlendi. Düğün pastasını kesen ve davetlilerle birlikte şampanya içen kadın düğün gününü unutulmaz bir partiye dönüştürdü.

Balayı için yapılan rezervasyonu iptal etmeye Knight en yakın arkadaşını da yanına alarak güzel bir tatil yaptı. İngiliz kadın yaşadıklarıyla ilgili olarak şöyle konuştu: ‘Olağanüstü bir geceydi. Herkes çok eğlendi. Bir ara Paul gelip neler olduğuna bakmış. Gazeteye ilan verdim. Gelinliğim dahil her şeyi satıyorum’.