BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Damat düğünde bıçaklandı

Toprak bastı parası isteyen gençler ile düğün sahiplerinin kavgasında, damat bıçaklandı.

Abone ol

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Ulutürk Sokak"ta meydana geldi. Bir ay önce nikahları kıyılan 18 yaşındaki Murat Bor ile aynı yaştaki Güssün Bor"un sokakta yapılan düğünlerinde kavga çıktı. Yaklaşık 20 genç, düğün yerine gelerek damat Murat Bor"un babası Ali Bor"dan "toprak bastı" diye çevrede bilinen, mahallelerine gelin gelmesi nedeniyle 200 YTL para istedi. Ali Bor da gençlere 100 YTL verdi.

Parayı alıp uzaklaşan gençler bir süre sonra tekrar düğün yerine geldi. Ali Bor, kendisinden yine para isteyen gençlerle tartıştı. Ali Bor"un yakınlarının da tartışmaya katılmasıyla kavga çıktı. Damat Murat Bor, araya girerek kavgayı ayırmak istediği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından sağ bacağından bıçakla yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken Murat Bor, çağırılan 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Kavgada Murat Bor"un sağdıçı 26 yaşındaki Erkan Akkurteli de yumrukla yüzünden hafif yaralandı.

Devlet Hastanesi acil servisinde ayakta tedavi edilen Murat Bor taburcu oldu. Polis, Murat Bor"un bıçaklanması olayına karışanların yakalanması için çalışma başlattı.