BIST 10.034
DOLAR 34,15
EURO 38,23
ALTIN 2.917,63
HABER /  EKONOMİ

Daikin ileri teknoloji hava temizleme cihazlarıyla etkili çözümler sunuyor

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Daikin, geliştirdiği ileri teknoloji hava temizleme cihazlarıyla kapalı alanların hava kalitesini iyileştirerek, kullanıcılarının en sağlıklı havayı solumasını hedefliyor.

Abone ol

Şirketten yapılan açıklamaya göre, özellikle okullar ve iş yerleri gibi kapalı alanlarda geçirilen zamanın arttığı sonbahar ve kış aylarında, iç mekan hava kalitesini korumak hayati önem taşıyor.

Kapalı ortamlarda yetersiz hava sirkülasyonu, havada biriken zararlı partiküllerin sağlığı olumsuz etkileyebiliyor. Toz, polen, bakteri ve diğer kirleticilerin yoğun olduğu bu alanlar, özellikle çocuklar ve alerjik bünyeye sahip kişiler için risk oluşturuyor. Daikin'in hava temizleme cihazları, bu risklerin önüne geçmek için etkili çözümler sunuyor.

Daikin'in "Flash Streamer" teknolojisi, yüksek hızlı elektronlar sayesinde havadaki zararlı maddeleri ayrıştırıp yok ediyor. Elektrostatik HEPA filtre ise en küçük partikülleri bile yakalayarak, iç mekan havasının temiz ve sağlıklı kalmasını sağlıyor. Ayrıca, cihazlarda kullanılan uzun ömürlü filtreler, 10 yıla kadar dayanarak kullanıcılarına uzun süreli performans sunuyor.

Günün büyük bir bölümünü kapalı alanlarda vakit geçiren öğrenciler için iç mekan hava kalitesinin iyileştirilmesi eğitim sürecinde büyük önem arz ediyor. Yetersiz havalandırma ve düşük hava kalitesi öğrencilerin dikkatini dağıtırken, uzun vadede sağlık problemlerine de yol açabilir.

Sessiz çalışma özelliğine sahip olan Daikin hava temizleme cihazları, derslikler gibi sessizliğin önemli olduğu ortamlarda kesintisiz bir öğrenim ortamı sunuyor. Ayrıca, enerji tasarruflu modlarıyla çevre dostu bir kullanım sağlarken, hava kalitesini gerçek zamanlı izleme ve mobil uygulama üzerinden kontrol edebilme imkanı sunuyor.

Daikin'in hava temizleme cihazları, soğuk ve kuru kış aylarında ideal nem seviyesini korumak için de çözümler sunarak, sağlıklı bir iç mekan atmosferi yaratmaya yardımcı oluyor.