BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Dadaşlar kendine geldi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sıkıntılı günler geçiren Erzurumspor'da Akçaabat galibiyeti moralleri yerine getirdi.

Abone ol

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor'da, kulüp başkanı Coşkun Arslan, ''Akçaabat Sebatspor maçında, terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mavi-beyazlı takımın dün deplasmanda oynadığı Akçaabat Sebatspor maçında aldığı galibiyetin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, kümede kalma mücadelesinde önemli bir maç kazandıklarını söyledi.

Evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda aldıkları mağlubiyetlerin morallerini bozduğunu ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

''Akçaabat Sebatspor maçında terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımı kutluyorum. Umudumuz hiç bitmedi. Tüm gücümüzü kullanacağız. Kümede kalmak için elimizden geleni yapacağız. Birileri bu takımın küme düştüğüne kesin gözüyle bakıyordu. Ama öyle olmayacak. Bazıları takımımızın dağılmasını ve deplasmana dahi gidememesini bekliyor. Ama öyle olmayacak. Onurlu mücadelemize devam edeceğiz.''

Arslan, hafta sonu evlerinde Ofspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, hedeflerinin bu maçı da kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.