BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme!

Geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında rahatsızlanarak yayına ara vermek zorunda kalan ve sonrasında Manisa mitingde midesini üşüttüğünü açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doktorlarının tavsiyesi üzerine programlarını iptal etmişti. Sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Başkan Erdoğan Putin'e bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için teşekkür etti.

Erdoğan, telefonda görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Putin'e bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne katkıları için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmalar değerlendirildi. Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili gelişmeler bağlamında kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

Rahatsızlık sonrası ilk fotoğraf karesi geldi!

Geçtiğimiz gün Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında rahatsızlanan ve midesini üşüttüğünü ifade eden Erdoğan, Mersin mitingini ertelemiş ve Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışına online olarak katılacağını duyurmuştu. Öte yandan Erdoğan'ın rahatsızlığı sonrası Batı merkezli medya "Erdoğan kalp krizi geçirdi" tarzından yalan haberler yapmış, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun söz konusu iddiaları yalanlamıştı. Cumhurbaşkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaşıldı. Putin'le yapılan görüşmeye dair yayınlanan fotoğraflarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlıklı ve dinç olduğu görüldü.

İşte o fotoğraf kareleri...