BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  DÜNYA

Coşan Vakfından kampanya

Avustralya’daki Mahmud Es’ad Coşan Vakfı, uluslararası bir kurban kesim kampanyası başlattı.

Abone ol

Avustralya’daki Mahmud Es’ad Coşan Vakfı, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere uluslararası bir kurban kesim kampanyası başlattı.

Merkezi Avustralya’nın Brisbane şehrinde bulunan Mahmud Es’ad Coşan Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Bu yıl itibariyle Mahmud Es’ad Coşan Vakfımız, kurban ibadetinizi kolaylaştırmak ve layıkıyla yerine getirme hizmetini başlatmıştır. Kurban kesim ve ihtiyaç sahiplerine dağıtım hizmetimiz Hicri 1427 (Miladi 2006) yılına mahsus koyun cinsi olarak belirlenmiştir” denildi.

Kurban başına belirlenen ücretin 120 Avustralya Doları (yaklaşık 150 YTL) olduğunun belirtildiği açıklamada, “Kurban kesimiyle ilgili ödemenizi yapıp vekalet formunu doldurarak ilgililere iletmekte kardeşlerinizle yarışınız” tavsiyesinde bulunuldu.

Avustralya’da uluslararası standartlara uygun kesimhanelerde kesilecek kurbanlıklar ihtiyaç sahibi ülkelere gönderilecek.

Avustralya MEC Vakfı’nın hesap numarası:
Banka adı Westpac
Şube adı Cleveland / Avustralya
Şube nosu 034-070
Hesap nosu 22-4849
Swift kodu WPACAU2S

Yaşadıkları şehirde Avustralya Doları temin edemeyenler, ilgili banka hesabına 120 AUD’nin karşılığını o günkü kurdan YTL olarak yatırılabiliyorlar. Bu kur, herhangi bir bankadan öğrenilebilmektedir. Kurban kesim kampanyasına katılmak isteyenler bir araya gelerek tek seferde de transfer yapabilmekteler.

Avustralya’daki banka hesabına kurban bedeli yatırıldıktan sonra, referans bilgileri ve banka dekontu ile kurban vekaletinin en geç 28 Aralık 2006 günü mesai bitimine kadar eyyupkmp@hotmail.com adresine e-postayla gönderilmesi veya 0061 7 3823 2774 no’ya fakslanması gerekmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi AKRA FM’in internet sitesi www.akradyo.net te yer almaktadır.