BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Çorumda zincirleme facia

7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Abone ol

Çorum'da, 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Mustafa Gündoğdu yönetimindeki 63 LP 237 plakalı mandalina yüklü TIR, Çorum-Samsun kara yolunun 30. kilometresinde Kamışlı mevkisinde devrildi. TIR'ın yolu kapatması nedeniyle arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 52 K 0900 plakalı TIR, Hilmi Musaoğlu'nun kullandığı 55 TC 403 plakalı otobüs, Mustafa Teke idaresindeki 06 VCG 31 plakalı otomobil, Sami Polat yönetimindeki 19 AR 962 plakalı otomobil ile Timuçin Gönül'ün kullandığı 06 GGG 91 plakalı otomobil durmak zorunda kaldı.

Yoğun yağış ve sisin etkili olduğu kara yolunda önündeki araçların durduğunu fark edemeyen İsmail Yıldırım yönetimindeki 19 DP 151 plakalı kamyon, duran araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle konvoyun en arkasında bulunan LPG'li otomobil alev aldı, diğer araçlar da şarampole devrildi.

Yanan otomobilin yaralanan sürücüsü Timuçin Gönül ile araçta bulunan Turgut Gönül, otobüs yolcuları tarafından kurtarıldı. Diğer araçlarda bulunan ve yaralanan Mustafa Teke, Sıddık Kuşçu, İsmail Çiftçioğlu ile Sırma Teke, olay
yerine gelen ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, olay yerine çağrılan Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince söndürülen otomobilden Emine Gönül'ün (23) yanmış cesedi çıkarıldı. Arabadaki köpeğin de yanarak öldüğü belirlendi.

Vücudunun büyük bölümü yanan Timuçin Gönül'ün durumunun ağır olduğu ve Ankara'ya sevk edildiği bildirdi.

Öte yandan, zincirleme kazanın ardından yaklaşık 2.5 saat trafiğe kapanan Çorum-Samsun kara yolu da yapılan çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.