BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Çölaşan, Demiröz'ü hedef aldı

Emin Çölaşan, genç Milli Futbol Takımı'nın şampiyonluğunu, Eurosport'tan öğrenince küplere bindi. Çölaşan, TRT'ye sert çıktı. Çölaşan'ın asıl hedefi Şenol Demiröz oldu.

Abone ol Emin Çölaşan, "TRT'nin Ayıpları" isimli yazısında Türkiye 17 Yaş Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu maçı TRT'nin yayınlamamasına sitem etti. Çölaşan, TRT'ye yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Yazı : Emin Çölaşan
Kaynak :
www.hurriyetim.com.tr

İTALYA’da günlerce devam eden UEFA 17 Yaş Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri yapıldı. Bu maçlarda bizim genç milli takım da vardı.

Oyuncularımız büyük özveri gösterdiler. Hırvatistan, İngiltere, İtalya gibi güçlü takımları yenip finale kaldılar. Eurosport kanalı bütün maçlarımızı canlı yayında verdi. Beş kanallı TRT’den tık yoktu!

Cumartesi günü Türkiye-Hollanda arasında final maçı oynandı. Yine Eurosport verdi. Beş kanallı TRT yine ortalıkta yoktu. Yayın yapmayı aklına getirmiyordu!

Gençlerimiz Avrupa şampiyonu oldu. Ne yazık ki bizler bu olayı yabancı kanallardan izlemek durumunda kaldık. Milli takımınız final oynuyor, Avrupa şampiyonu oluyor ve Eurosport’tan izliyorsunuz. Yayıncılık ayıbıdır.

İtalya’da Türk sporu adına çok büyük başarı elde edildi. TRT bunu görmedi çünkü gözleri sadece profesyonel futbol ve süper lig’in kazanç kapıları, dedikodu, kulis ve demeçlerinde idi. Futbolu para için oynayan, gol atınca takım sevgisinden değil prim için kucaklaşan futbolcular, onların iş bitirici yöneticileri ve şakşakçıları varken, böyle başarıların bizim gazetelerde, özel kanallarda ve hele TRT’de yer bulması zaten mümkün değildi.

***

TRT Genel Müdürü geçen gün Meclis KİT Komisyonu’nda yaptığı konuşmada TRT’nin batık durumda olduğunu, haziran ayında maaş ödeyemeyeceğini açıkladı.

TRT iktidarın borazanı. Haberlerinde hiçbir şey yok. Öteki programları da Allah’a emanet. Bünyesinde en az 20 deneyimli ve kadrolu sunucu varken, Fethullah kanalının elemanı İkbal’i sunucu olarak kullanıyor. İkbal her programda karşımızda. İki ayrı televizyona birden çalışıyor. Hem Fethullah kanalına, hem de devletin TRT’sine! Böylesi görülmedi.

Gençlerimiz futbolda Avrupa şampiyonu oldu. Ne TRT’den, ne de öteki medyadan ses yok, alkış yok, haber yok! Öteki kanallar sadece para ve ilan peşinde. İyi de, iktidar övgüleri ve tek taraflı habercilik dışında TRT neyin peşinde?

TRT niçin batıyor? Genel Müdür Bay Şenol Demiröz ve seçmece ekibinin başarıları (!) sayesinde.