BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuk tecavüzü zanlısı yakalandı

9 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra kayıplara karışan zanlı polis tarafından yakalandı

Abone ol

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 9 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra kayıplara karışan zanlı, Yahşihan ilçesi yakınlarına karıştığı gasp olayının ardından polis tarafından yakalandı.

Yaklaşık bir ay önce M.K. Bahşılı ilçesinde S.K. isimli kız çocuğunu gezme bahanesiyle yanına alarak Kızılırmak kenarına götürmüş ve tecavüz etmişti.
Olayın ardından kayıplara karışan M.K.'nın yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlatmıştı. Yaklaşık bir ay saklanmayı başaran M.K. parasız kalarak saklandığı yerden çıkmak zorunda kaldı. Yahşihan ilçesinde ırmak kenarında balık tutan M.Ö.(64) isimli şahsın yanına sigara istemek bahanesi ile yaklaşan zanlı balıkçıyı bıçak zoru ile gasp etti.

Balıkçının olayı bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği görevlileri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri zanlıyı Bahşılı çöplük mevkiinde etkisiz hale getirerek yakaladı.

Küçük çocuğa tecavüz ettiği ileri sürülen gasp zanlısı M.K. emniyetteki sorgusunun ardından çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.