BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,91
ALTIN 2.802,09
HABER /  GÜNCEL

Çocuğunun doğumunu göremeden şehit oldu

Eşi 7 aylık hamileydi, en büyük hayali çocuğunu görmekti...

Abone ol

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ulusoy'un (27) Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki evinde yas var.

Acı haberi, şehit Ulusoy'un, Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'ndeki evine gelen Kaymakam Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Binbaşı Alaaddin Eşsiz, Belediye Başkan Vekili Kenan Çiftçi, Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik ile diğer ilgililer verdi.

Acı haber üzerine anne Banu ve belediyeden emekli baba Zübeyir Ulusoy ile yakınları göz yaşlarına hakim olamadı. Şehit Uzman Çavuş Ulusoy'un daha önce bir telefon bayisinde işçi olarak çalıştığı, askerliğini yaptıktan sonra girdiği sınavı kazanarak, 2 yıl önce ilk görev yeri olan Hakkari'ye gittiği öğrenildi.

EŞİ 7 AYLIK HAMİLEYDİ

Ulusoy'un göreve başladıktan bir süre sonra, 5 Nisan 2010 tarihinde evlendiği eşi Nejla Ulusoy'un ise 7 aylık hamile olduğu kaydedildi.

Bu arada, Ulusoy'un kardeşi Yusuf Ulusoy, yaklaşık bir hafta önce askerden geldiğini belirterek, bir ay sonra yapacağı düğün için ağabeyi ile telefonda görüştüğünü ve kendisine Kurban Bayramı'nda memleketine geleceğini söylediğini anlattı.