BIST 9.666
DOLAR 34,20
EURO 38,11
ALTIN 2.894,42

Claudia Cardinale Türk filminde

Claudia Cardinale Türk filminde

İtalyan sinemasının ünlü oyuncularından claudia bir türk filminde rol alıyor. cardinale’nin rol aldığı 'sinyora enrica' adlı türk filminin çekimlerine 29 ekim'de italya'da başlandı. ali ilhan’ın yönettiği filmde ismail hacıoğlu ve fahriye evcen de yer alıyor.

Claudia Cardinale Türk filminde

İtalyan sinemasının ünlü oyuncularından Claudia bir Türk filminde rol alıyor. Cardinale’nin rol aldığı 'Sinyora Enrica' adlı Türk filminin çekimlerine 29 Ekim'de İtalya'da başlandı. Ali İlhan’ın yönettiği filmde İsmail Hacıoğlu ve Fahriye Evcen de yer alıyor.

Claudia Cardinale Türk filminde

Tunus doğumlu İtalyan aktris, "Tunus'un En Güzel İtalyan Kızı" seçilerek henüz 18 yaşındayken sinema kariyerine başladı. Federico Fellini, Luchino Visconti gibi ustalarla çalışan ve Hollywood filmlerinde de yer alan Cardinale, 60'ların en önemli yıldızlarındandı.

Claudia Cardinale Türk filminde

Marcello Mastroianni ile başrollerini paylaştığı Fellini'nin 8.5 adlı filmiyle dünya çapında hayran kitlesi edinen oyuncu, Blake Edwards'ın Pembe Panter, Rock Hudson'ın Kapalı Gözler, Tony Curtis'in Don't Make Waves ile Richard Brooks'un westerni The Professionals'de rol alarak Hollywood'da da büyük hayran kitlesine kavuştu. Cardinale, 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin konuğu olarak İstanbul'a gelmişti.