BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Cinnet kurbanlarına hazin tören

Adana'da cinnet geçiren damatlara tarafından öldürülen aile toprağa verildi

Abone ol

Adana'nın Karataş ilçesinde iflas ettikten sonra bunalıma girdiği belirtilen kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece cinnet getiren Yusuf Balıkçı'nın öldürdüğü kayınpederi Nevzat Bayrak, kayınvalidesi Aysel Bayrak ve kayınpederinin kardeşi Gönül Özcan'ın cenazeleri, yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Karataş'taki asri mezarlıkta toprağa verildi.

Olayın ardından intihar eden Yusuf Balıkçı'nın cenazesinin ise yarın yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. Bu arada, olayda yaralanan ve Adana'daki hastanelerde tedavi altına alınan Yusuf Balıkçı'nın eşi Zehra Balıkçı, oğlu Orçun Özcan, Gönül Özcan'ın eşi Yücel Özcan, komşusu Ali Saygın ve polis memuru Erkan Bektaş'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Yusuf Balıkçı, dün gece Karşıyaka Mahallesi Çevre Yolu mevkisindeki kayınpederinin evinde cinnet getirmiş, 3 kişiyi öldürüp biri polis memuru 5 kişiyi yaraladıktan sonra tabancayla intihar etmişti.