BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Cimbomun rakibi takıldı

Galatasaray'ın rakibi Bayer Leverkusen deplasmanda Karlsuher ile berabere kaldı

Abone ol

UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın rakibi Bayer Leverkusen, Alman Birinci Ligi'nin (Bundesliga) bugün yapılan 20. hafta karşılaşmasında Karlsruher SC ile 2-2 berabere kaldı.

Bayer Leverkusen, deplasmanda Karlsruher SC karşısında, 1. dakikada Simon Rolfes ve 58. dakikada Stefan Kissling'in golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Karlsruher SC, 60. dakikada Sebastian Freis ve 78. dakikada Joshua Kennedy ile iki gol buldu ve maç 2-2 berabere bitti.

Bayer Leverkusen puan cetvelinde, dün VfL Wolfsburg takmına 2-1 yenilen ve 35 puanla 4. sırada bulunan FC Schalke'nin önüne geçerek avarajla 3. sıraya yerleşti.

Milli futbolcu Yıldıray Baştürk ve Serdar Taşçı'nın takımı VfB Stuttgart da, deplasmanda MSV Duisburg'u Thomas Hitzelberger'in son dakikada attığı golle 3-2 yendi. Yıldıray bu karşılaşmada 89 dakika forma giyerken, Serdar Taşçı da 90 dakika mücadele etti. Mesut Özil'in takımı Werder Bremen, kendi sahasında 1. FC Nürnberg'i 2-0 yenerek puan cetvelinde bulunduğu ikinci sırayı korudu.

Mesut'un 53. dakikada oyuna girdiği karşılaşmada, Werder Bremen'in gollerini Markus Rosenberg ve İvan Klasnic kaydetti. Borussia Dortmund deplasmanda Energie Cottbus'u 2-0 yenerken, Hertha BSC Berlin de kendi sahasında Arminia Bielefeld'i 1-0 mağlup etti.

Maç eksiği bulunan ve Werder Bremen'le aynı puana sahip olan Bayern Münih, yarın Hannover deplasmanına çıkacak. Hamburger SV ise VfL Bochum'u ağırlayacak. Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:


FC Schalke 04-VfL Wolfburg: 1-2
Karlsruher SC-Bayer Leverkusen: 2-2
MSV Duisburg-VfB Stuttgart:2-3
Werder Bremen-1. FC Nürnberg: 2-0
Energie Cottbus-Borussia Dortmund: 0-2
Hertha BSC Berlin-Arminia Bielefeld: 1-0
Hansa Rostock-Eintracht Frankfurt: 1-0