BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Cimbomlu Songa eşinden azar

Song'un Gerets'e yaptığı hareket siyahi futbolcunun eşinden de tepki gördü. Song eşinden bakın nasıl azar işitmiş.

Abone ol

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Song, lig maçında teknik direktörü Erik Gerets'e gösterdiği reaksiyon yüzünden karısının kendisine çok kızdığını söyledi.

Song, ''Four-four-two'' dergisinin nisan sayısında yer alan röportajında, teknik direktör Gerets yüzünden karısının kendisine çok kızdığını belirterek, ''Eve gittiğimde karım surat yaptı. 'Senin antrenörün o davranışı hak etmiyordu' dedi.

Benim öyle her gün bağıran çağıran bir tip olmadığımı da biliyor üstelik. Ben o olaydan sonra bütün gece uyumadım. Erik Gerets özellikle saygı duyduğum, her şeyi konuştuğum, futbol hakkında, hayat hakkında sohbet ettiğim, şakalaştığım biri'' diye konuştu.

GEÇEN SENEDEN FARKIMIZ YOK

Geçen sene son anlarda, dişleriyle, tırnaklarıyla çok maç kazandıklarını ifade eden Kamerunlu oyuncu, şunları söyledi:

''Bu sene tek fark bu. Yoksa ne takımda, ne oyuncularda, ne motivasyonda hiçbir fark yok, ama bugün herkes geçen seneden daha iyi olmamızı bekliyor. İşlerin çetrefilleştiği nokta bu zaten. Çünkü üst seviyeye çıkan bir oyuncudan daha da fazlası beklenir, biraz formsuz olsa hemen göze batar.

Bu sene, geçen sezon bizi o kadar ciddiye almayan takımlar karşımıza başka bir motivasyonla çıkıyorlar. Yoksa bizdeki takım ruhu, kazanma arzusu, şampiyon olma isteği hepsi aynı. Savaşmıyor değiliz, istemiyor değiliz, oynamıyor değiliz, ama şampiyon olduğumuz için insanlar her maçımızı kazanmamız gerektiğini düşünüyor sanki. Zirveye çıkmaktan çok zirvede kalabilmek zordur zaten.''