BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  DÜNYA

Cimbom’dan sol bek harakatı

Galatasaray sol bek sıkıntısını bitirmek için harekete geçti. Bu mevki için biri yerli, diğeri yabancı iki genç oyuncunun ismi geçiyor.<br/>...

Abone ol

Galatasaray sol bek sıkıntısını bitirmek için harekete geçti. Bu mevki için biri yerli, diğeri yabancı iki genç oyuncunun ismi geçiyor.
Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılı ekipte, Manci’nin isteği üzerine devre arasında kadroda bir çok değişiklik yapması bekleniliyor. İtalyan hocanın her defasında savunma bölgesinde büyük sorunlarının olduğunu söylemesi, yönetimi arayışa itti. Galatasaray, İlk olarak Brezilyalı genç oyuncu Alex Telles ile ilgilendi. Brezilya Ligi’nin en iyi sol beki olarak gösterilen 21 yaşındaki oyuncunun artık Gremio oyuncusu olmadığı kaydedilirken, 6 milyon euroya Galatasaray’a transfer olduğu da iddia edildi.
Öte yandan sarı kırmızılı kulüp, seneye yabancı oyuncu kontenjanında uygulanacak 5+0+3 kuralını da göz önünde bulundurarak bu bölgeye yerli bir oyuncu da transfer etmek istiyor. Onun için Cimbom, Eskişehirspor’un genç yeteneği Tarık Çamdal’ı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek genç futbolcu için kulübüyle görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın da ilgilendiği genç yeteneğin, devre arasında Eskişehirspor forması giymemesi bekleniyor.
(İHA)