BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  SPOR

Cimbomda dertler bitmiyor

Galasataray'da zorlu Vestel Manisapor maçı öncesi beş futbolcudan hala iyileşen olmadığı bildirildi.

Abone ol

Galatasaray’da, zorlu Vestel Manisa maçı öncesi Ümit Karan, Hasan Şaş, Ergün, Ayhan ve Saidou’dan henüz iyileşebilen yok .

Takımın yarısı yok!

Mali kriz başta olmak üzere bir çok sorunla baş etmek zorunda olan Galatasaray’da, zorlu Vestel Manisaspor maçı öncesi sakatlık krizi yaşanıyor. Ümit Karan, Hasan Şaş, Ergün Penbe, Ayhan Akman ve Alioum Saidou’nun çeşitli yerlerinden sakatlıklarının bulunması ve beş oyuncudan henüz iyileşen olmaması, teknik ekibi kara kara düşündürüyor. Hepsi takım için son derece önemli olan bu beş oyuncudan Vestel karşısında forma giyebilecek olanlar da henüz netleşmedi. Cumartesi günü oynanacak maça kadar beş oyuncudan hangilerinin tam anlamıyla hazır hale geleceği bilinmiyor.

Doktorlar seferber oldu

Kulüp doktorları pazartesi gününden itibaren tüm mesailerini beş futbolcu için harcarken, bugün ve yarın yapılacak kontroller sonrası futbolcuların durumunun netleşeceği ifade edildi. Ergün’ün belindeki kronik ağrıların devam ettiği, Ümit’in ise Sivas maçında aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileğinde sorun bulunduğu bildirildi. Hasan Şaş’ın da belindeki ağrılarının arttığı, Diyarbakırspor’la oynanan kupa maçında sağ kaburgası çatlayan Ayhan Akman’ın nefes almakta zorlandığı kaydedildi. En ciddi sakatlıklardan birini ise Sivas’ta formasına kavuşan Saidou yaşıyor.

Ayhan’ın oynaması zor

Sezon başından bu yana teknik direktör Eric Gerets’in gözdelerinden olan ve Türkiye’ye döner dönmez Sivas’ta formasına kavuşan Kamerunlu futbolcunun sağ ayak üst arka adalesinde gerilme tespit edildiği kaydedildi. Sağlık ekibinin beş futbolcu için de ayrı ayrı programlar belirlediği ve tesislerde futbolcuların tedavilerine devam edildiği bildirildi. Dün yapılan her iki antrenmanda da takımdan ayrı olarak çalışan beş futbolcu bugün ve yarın kontrollerden geçirilecek. Forma giyme ihtimali en düşük olan futbolcu ise kaburgasında kırık bulunan Ayhan Akman.