BIST 10.446
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,48
HABER /  SPOR

Cimbomda çılgınlar partisi

Galatasaray çılgınca eğlendi. Kuruçeşme adasında biraraya gelen yönetim futbolcu ve taraftar doyasıya eğlendi.

Abone ol

Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da bulunan kimi futbolcular, teknik heyet ve 100 YTL'ye bilet alan taraftarların katıldığı ''Çılgınlar Partisi'' düzenlendi.

HASAN ŞAŞ VE ŞÜKÜR KATILMADI

Organizasyona, tatile çıkan ve milli takımlarda bulunan futbolcuların yokluğunda, Ümit, Aykut, Uğur Uçar, Uğur Demirok, Serkan, Orkun, Bouzid, Fırat ile sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Özgürcan ve Aydın katıldı. İstanbul'da olmalarına karşın Hasan Şaş ve Hakan Şükür'ün ise geceye gelmedikleri öğrenildi.

ALEMİN KRALI GELİYOR

Etkinliğe katılmak için Galatasaray Adası'na boğazdan tekneyle gelen futbolcular ve teknik heyet, burada taraftarlarca ''Alemin kralı geliyor'' tezahüratlarıyla karşılandı. Boğaziçi Köprüsü'nün sarı-kırmızı renklerle ışıklandırıldığı gecede taraftarları, DJ Suat Ateşdağlı'nın çaldığı parçalar coşturdu.

CEVAT GÜLER BAŞ TACI

Adaya gelen futbolculara ve kulüp başkanı Adnan Polat'a büyük ilgi gösteren taraftarlar, imza alabilmek ve birlikte fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bu arada, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçen antrenör Cevat Güler'e de taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

POLAT: ''TEMİZ BİR ŞAMPİYONLUK KAZANDIK''-

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gecede davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, herkesin şampiyonluğunu kutlayarak, ''Gerçekten alnımızın akıyla, tertemiz bir şampiyonluk kazandık'' dedi.

Şampiyonlukta emeği geçen çok fazla kişi olduğunu vurgulayan Polat, şunları söyledi:

''Şampiyonluğu sadece bize maletmeyin. Eski ve yeni yönetimin ortak eseridir. Yüreklerini sahaya yansıtan Galatasaraylı futbolcuların hırsıyla kazanılmış bir şampiyonluk. Sezonun bitimine 6 hafta kala bizi bırakıp gitmesine rağmen, Feldkamp'ın emekleriyle elde edilmiş bir şampiyonluk. Antrenörlerimizin büyük bir emek harcadığı önemli bir şampiyonluk. En önemlisi de gece gündüz Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yatıp kalkan ve kendilerini Galatasaray'a vakfeden Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in başarılarıdır bu şampiyonluk.''

POLAT'TAN KÜFÜRE ENGEL

Polat, konuşması sırasında taraftarların, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratları engelledi. Polat, tezahüratlar üzerine ''Arkadaşlar lütfen, biz rakiplerimizi sahada yenerek büyüklüğümüzü kanıtlayalım. Başka yöntemlere gerek yok'' diyerek, yapılan küfürleri durdurdu.

POLAT SAATİ SORDU

Konuşmasının son bölümünde taraftarlara dönerek, ''Saat kaç?'' diye sordu. Polat, ''20.45'' yanıtını aldığında ise ''Duyamıyorum. Daha yüksek sesle. Trabzon'dan duyulsun'' dedi. Yüzlerce taraftarın katıldığı gecede, havai fişek gösterileri de yapıldı.