BIST 9.002
DOLAR 34,19
EURO 37,05
ALTIN 2.976,05
HABER /  SPOR

Cimbom onuru için oynayacak

Gatasaray teknik patronu Gerets hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisi için iddialı konuştu..

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Fenerbahçe maçında hem onurları, hem de gururları için oynayacaklarını belirterek, "Futbolcularımız, çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak" dedi.

DEVLER LİGİ İÇİN KİLİT MAÇ
Galatasaray TV'de, “Teknik Yorum” adlı programa katılan Erik Gerets, Fenerbahçe maçının hem Galatasaray camiası, hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılım için ne denli önemli olduğunu bildiklerini belirterek, "Futbolcularımız, çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak. Daha önceki maçlara da böyle motive çıkmıştık ama maalesef sonuç iyi olmamıştı. Bu kez rakibimizi yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

FENERBAHÇE'YE TAŞ

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabeti "müthiş" diye niteleyen Belçikalı teknik adam, şunları söyledi:

“İstanbul takımlarının birbirleriyle rekabeti zevk verici ama karşıdaki rakibinizi her zaman saymak zorundasınız. Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı onları kutluyorum. Maalesef bu, bize evvelki sezon yapılmadı. Biz şampiyon olduktan sonra bizi küçük düşürmeye çalışan, başarısızlıklarını saha dışında aramayı hedefleyen demeçler verdiler. Bunlar hoş değildi. Bu tavırlarını beğenmedik ve kınıyoruz, çünkü karşı taraftaki bir başarıyı kabullenmek de büyüklüktür.”