BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Cimbom lige geri döndü

Galatasaray Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda'da PSV Eindhoven'a 2-0 yenilerek ikinci tur umutlarını gruptaki 4. maçta yitiren sarı-kırmızılılar, Turkcell Süper Lig'de 5 Kasım Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sabah erken saatlerde İstanbul'a dönen sarı-kırmızılılar, ayaklarının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıktı. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, yağmur ve sert rüzgar altında gerçekleştirilen antrenmanda, PSV Eindhoven karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncular 30 dakikalık koşunun ardından, sağlık merkezinde yapılan terapi çalışmalarıyla maç ertesi rejenerasyon uygulamasını tamamladılar.

Maçta kısa süre oynayan ya da maç kadrosunda bulunmayan oyuncular ise 30 dakikalık tempolu koşuyla yolculuk sonrası programlarını tamamladılar. Bu arada, dünkü maçta göğsüne dirsek darbesi alan Cihan Haspolatlı ile kalçasına darbe alan Sasa İliç, sağlık ekibi tarafından takip altına alındı. Cihan rejenerasyon koşusuna katılırken, İliç sağlık ekibi tarafından yapılan tedavisinin ardından dinlendirildi.

Öte yandan, PSV Eindhoven maçı kadrosunda bulunmayan oyuncular ise bugün öğle saatlerinde Cevat Güler eşliğinde basına kapalı ayrı bir antrenman yapacaklar. Sarı-kırmızılılar yarını dinlenerek geçirdikten sonra, 3 Kasım Cuma sabahı basına kapalı olarak yapacağı tek antrenmanla Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürecekler.