BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Çılgın aşık aileyi katletti

Fotoğraftaki çılgın aşık 24 yaşında... 16 yaşındaki bir kıza aşık oldu. Aile karşı çıkınca pompalı tüfekle kabusları oldu.

Abone ol Dehşete düşüren aşk katliamı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşandı. Bir genç sevdiği kızla birlikte olmasına karşı çıkan aileyi yok etti.

24 yaşındaki Emin D., 16 yaşındaki E.M.'ye deli gibi aşık oldu. Ama kızın ailesi yaşı küçük olduğu için bu aşka karşı çıktı. Baba Mustafa Menekşe, Emin D.'ye çağırıp "Kızımdan uzak dur" diye uyardı.

Ancak Emin D. bu uyarıya kulak asmadı. Genç kızın babası Mustafa Menekşe, babası Seydi Menekşe (66) ile eniştesi Muhammet Sezer (42), yolda giderken Emin D. ile karşılaştılar. Bir kez daha çılgın aşığı uyardılar. Sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Baba, dede ve enişte, Emin D.'yi dövdüler...

Darp edilen genç olay yerinden ayrılırken çok hırslanmıştı. Bu olayı hazmedemedi. Gece yarısı eline pompalı tüfeği alıp sevdiği kızın kapısına dayandı.

Aile o sırada bahçede oturuyordu. Baba, dede ve enişte hepsi bir aradaydı. Çılgın aşık silahını onları üzerine doğrulttu ve sevdiği kızın gözü önünde ailesini katletti. Mustafa Menekşe ve Muhammet Sezer olay yerinde, Seydi Menekşe ise hastaneye kaldırılırken öldü.

Olay yerinden kaçak çılgın aşık yaylada yakalandı. Aşk cinneti kurbanlarının cesetleri ise Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.