BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.836,14
HABER /  MAGAZİN

Çığ sahnesi klibi kapatacak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde klip çekimi yaparken çığ altında kalan türkücü Aydın Aydın, şunları söyledi:

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde klip çekimi yaparken çığ altında kalan türkücü Aydın Aydın, hayatta kalmasını yöre insanına borçlu olduğunu söyledi.

Hakkarili türkücü Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Çepik'' adlı türküsüne klip çekmek amacıyla Yüksekova'ya geldiğini ve 16 Şubat'ta klibin çekimlerine başladıklarını hatırlattı.

Çekimlerini kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği klipte, köylülerin gönüllü rol aldığını belirten Aydın, yöre insanının yıllarca çektiği kar çilesini canlandırdıkları sırada senaryonun gerçeğe dönüştüğünü ifade etti.

Aydın, çığın düşmesiyle kendisinin ve klipte rol alan Meryem Köçek isimli kadının kar altında kaldığını kaydederek, ''Çığ üzerimize geldiği sırada çevrede 30 kişi vardı. Biz karların altında kalınca çevredeki kalabalık hemen üzerimizdeki karları temizledi ve bizi kurtardı. Hayatta kalmamızdaki en büyük şansımız klip çekilen alanın kalabalık olmasıydı'' dedi.

''Klip Gerçeğe Dönüştü'' haberinin gazete ve televizyonlarda yayınlanmasının ardından sanatçı arkadaşlarından büyük destek gördüğünü vurgulayan Aydın, bir çok sanatçının kendisini arayarak ''geçmiş olsun'' dileğinde bulunduğunu anlattı.

Kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen çığ altında kalma sahnesine klipte geniş yer vereceğine de işaret eden Aydın, klibin en geç bir hafta sonra televizyonlarda yayınlanacağını sözlerine ekledi.