BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,91
ALTIN 2.803,94
HABER /  GÜNCEL

Çifte cinayetin nedeni bir bilezik

Bağda cesetleri bulunan karı-koca cinayeti çözüldü. Katliamı kadının kolundaki bilezik için yaptığını itiraf eden şüpheli, kuyumcu kamerasındaki görüntülerden yakalandı.

Abone ol

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde geçen cuma, Gönence Köyü yakınlarındaki Kurtdere Mevkii’nde bulunan bağlarına giden Hasan Öngören (59) başına çapa ile vurularak, eşi Nihal Öngören (56) ise boğazına tabancayla ateş edilerek öldürüldü.

Nihal Güngören’in kolundaki bilezik kayıptı. Bilezik bir kuyumcuda bulundu. Kuyumcudaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, bunu satan kişinin ‘adam yaralama’ ve ‘hırsızlık’ suçundan 11 yıl cezaevinde tutulduktan sonra tahliye olan Cüneyt Kömürcü (31) olduğunu belirledi. Keşan’da yakalanan Kömürcü, “1 ay önce hapisten çıktım. Parasız kalmıştım. Yaşlı çifti gördüm. Kadının kolunda bilezik vardı. Adamı çapa ile öldürdüm. Kadını tabanca ile vurdum. Kolundan alıp bir gün sonra Malkara’da bir kuyumcuya satıp Keşan’a kaçtım. Pişmanım” dedi. “Kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanan Kömürcü’nün Malkara Adliyesi’ne getirildiği duyulunca yaklaşık 2 bin kişi toplandı.

Katili bize verin

“Katili bize verin” diye bağıran öfkeli grup polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Jandarma ekipleri, Kömürcü’yü linçten kurtarmak için arka kapıdan çıkartarak sivil plakalı bir otomobille uzaklaştırdı. Kalabalığın bulunduğu kapıdan dışarıya çıkan jandarmalar ekip minibüsüne bindi. Kömürcü’nün bu araçta olduğunu sanan kalabalık minibüsü tekmelerken, arada kaldığı için Kaymakam Salih Yüce de darbe aldı. Öfkeli grup, Kömürcü’nün adliyede olmadığını öğrenince dağıldı.