BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

Chris Brown'un mahkeme sonucu belli oldu

Chris Brown, rehabilite gördüğü merkezden hayır etkinliği için izin aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Chris Brown'ın mahkeme sonucu açıklandı. Geçtiğimiz günlerde mahkemeye çıkan ünlü şarkıcı hayır işlerinde görev alacak.

Ünlü şarkıcı Chris Brown yaklaşan bir hayır gezintisi için sıkı gözetim altında olacağı bildirildi. Yaşadığı uyuşturucu ve şiddet problemleri yüzünden kaçkez mahkemelik olan ve rehabilitasyon merkezlerine yollanan ünlü şarkıcı bu kez daha temkinli davranmak zorunda. 24 yaşındaki ünlü şarkıcı için noel gününde kimsesiz çocuklar için yardım ve oyuncak toplama görevinde yer
alacağından birkaç saatliğine rehabilitasyon merkezinden izin alındığı belirtildi.

chris-brown1.jpg

Fakat ünlü şarkıcı hayır görevinde uygunsuz davranışlarda bulunursa rehabilitasyon merkezinden atılma ve hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya. Doktorların belirlediği raporda ünlü şarkıcı hayır etkinliği için 1 ile 4 saatleri arasında izinli olacak ve geldiğinde uyuşturucu testine tabi tutulacak.

Chris Brown bundan önce Malibu Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görüyordu. Fakat annesi ile yaşadığı tartışma sonrası aracının camına taş fırlatması nedeni ile buradan atıldı ve tekrar mahkemeye çıktı.

chris-brown-rihanna.jpg

İlk mahkemesi eski sevgilisi Rihanna'ya saldırı ve darptan dolayı hakim karşısına çıkan ünlü şarkıcı sinir kontrol dersleri ve uyuşturucu terapisi alıyordu. 1000 saat rehabilite sürecini tamamlayamadan kurumdan atılan ünlü şarkıcının bu son şansı. Eğer son rehabilitasyon merkezinden de şiddet suçlaması raporu ile hakim karşısına çıkarsa saldırı ve darptan hapse girme suçuyla yargılanacağı belirtildi.