BIST 10.525
DOLAR 32,56
EURO 35,18
ALTIN 2.464,12
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer'den garip ifade ' 1 Nisan'da ananız olacak'

CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer, seçime dair konuşurken 'Şimdi bizim bir devlet babamız var ya 1 Nisan'dan itibaren bir belediye ananız olacak," dedi.

Abone ol

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Tunç Soyer, yerel seçime dair açıklamalarda bulundu.  Soyer, kazanması halinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Nisan'dan sonra bir anne gibi ayrım yapmadan çalışacağını belirtti.

Soyer şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi bizim bir devlet babamız var ya, bazen devlet baba öfkelenir, sertleşir, kızar ve hatta döver. 1 Nisan'dan itibaren bir belediye ananız olacak, yani evlatları arasında ayrım yapmayan, hepsini birden kucaklayan, hepsine aynı şefkati gösteren ve hepsini ileriye gitmesin için canla başla çalışan bir belediye ananız olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, belediye ana dönemini başlatacak. Bu neden önemli biliyor musunuz, bugüne kadar ihmal edilmiş, unutulmuş, görülmemiş ve duyulmamış roman kardeşlerim bu memleketin öz evlatları olarak yaşayacaklar. Onun için diyoruz ki önce arka sıradan, Tepecik'ten başlayacağız."