BIST 9.774
DOLAR 34,02
EURO 38,00
ALTIN 2.800,68
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP lideri terörü lanetledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörü lanetledi!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Bir insanlık suçu olan terörün yüreklere düşürdüğü acı, dün olduğu gibi bugün de terörle hiçbir sonuç alınamadığını ve alınamayacağını göstermektedir, gösterecektir” dedi.

Kılıçdaroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Lice’de şehit düşen Binbaşı Ercan Kurt ile Uzman Çavuş Abdullah Acıcı’ya rahmet, aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, “Diyarbakır- Bingöl karayolunun 50. kilometresinde Lice’nin Abalı Köyü sınırları içindeki bölgede kurulu hain tuzak, Lice İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ercan Kurt ile Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Acıcı’nın analarını ağlattı, yüreklerine, evlerine ateş düşürdü. Bir ana, bir aile de silah arkadaşlarıyla birlikte Hakkari’de yaralanan Mehmetçik için ağlamaya başladı. Terörü lanetliyorum. Bir insanlık suçu olan terörün yüreklere düşürdüğü acı, dün olduğu gibi bugün de terörle hiçbir sonuç alınamadığını ve alınamayacağını göstermektedir, gösterecektir. Şehitlerimiz, Lice İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ercan Kurt ile Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Acıcı’ya rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, Jandarma Genel Komutanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı, terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Hakkari’de yaralanan Mehmetçik’e de acil şifalar diliyorum” diye kaydetti.