BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

CHP adayına erzak gönderildi

CHP'nin Turgutlu adayı Hasan Ören'in evine AK Parti'li belediye tarafından erzak gönderildi.

Abone ol

Manisa Turgutlu'da CHP belediye başkan adayı Hasan Ören, gazetecilere evine gönderilen erzakla ilgili açıklama yaptı.

Ören olayı şöyle anlattı:

"Geçtiğimiz gün bizim eve gelmişler ve erzak paketi bırakmaya çalışmışlar. Annem de panik halinde dışarı çıkarak 'Aman evladım bana bırakmayın ben Hasan Ören'in annesiyim' deyince hemen oradan ayrılmışlar. Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan 'gece dağıtımları'na baskın yapıldı. Başkan dedi ki 'Halkımızı rencide etmemek için gece dağıtıyoruz'. Biz seçimi kazandığımızda ne gece dağıtılacak ne de gündüz. Halkımızı rencide etmek istemiyoruz diyenlerden fazlasını dağıtacağız ama gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara dağıtacağız."

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise belediyenin erzak yardımı isteyen kişilere dağıtım yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"Hasan Ören'in annesi talep ettiyse evine erzak götürülmüştür. Ancak ben Ören'in annesinin böyle bir talepte bulunacağını sanmıyorum. Ören'in annesini siyasete malzeme yapmasına da anlam veremiyorum. Turgutlu Belediyesi 5 yıldır, her yıl 1,5 milyon TL'lik erzak, gıda gibi 10 kalemde yardımda bulunmaktadır. Bu sadece seçim döneminde yapılmamaktadır. Belediyemize başvuran, gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara bu yardımlar gitmektedir. 5 yıldır rahatsız olmayan insanlar, bu seçim döneminde mi rahatsız olmaya başladılar?" dedi.