BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Ceyhunun Fener tercihinin nedeni

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun geçmişte neden Trabzon'u yerine Fenerbahçe'yi tercih ettiğini açıkladı.

Abone ol

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, bordo-mavili takımda Fatih Tekke kadar veya ondan daha fazla başarılı olmayı umduğunu söyledi. 

Ceyhun Eriş, kendisine Fatih Tekke yakıştırmasının yapıldığını duymadığını ifade ederek, ''Fatih Tekke ile ayrı mevkilerde oynayan farklı yetenekleri olan oyuncularız. Ama insanlar bizi benzetebilirler. Belki Fatih'in buradaki başarılarından dolayı bir beklentileri vardır. İnşallah burada Fatih Tekke kadar veya ondan daha başarılı olurum'' dedi.

HEDEFİM YURT DIŞI

Ceyhun, her zaman hedefleri olan bir futbolcu olduğunu ifade ederek, ''En büyük hedeflerimden birisi yurt dışında oynamak. Onun için Trabzonspor, son durak olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama burada başarılı olmak ve buradan yurt dışına gitmek isterim'' diye konuştu.

FENER'İN TEKLİFİ DAHA CAZİPTİ

Trabzonspor'a transferinin 5-6 yıl önce gündeme geldiğini ifade eden Ceyhun, şöyle devam etti: ''Fenerbahçe'nin teklifi çok daha cazip ve ciddiydi. Trabzonspor'un teklifi, biraz daha gayri ciddiydi. Sadece Siirt yöneticileriyle konuşuyorlardı. Trabzonspor'dan şahsıma ve menajerime birşey gelmemişti. Ben de böyle değerlendirme yaptım. Fenerbahçe'ye gittiğim içinde bir pişmanlık duymadım. Normal hayatta da pişmanlık duyacak birşey yapmadım.