BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Ceset üzerindeki poşet kalkınca

İşe gitmek için evden çıktı. Yolda trafik kazası gördü. Cesedin üzerindeki poşet açılınca gözyaşlarına boğuldu

Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir genç, çalıştığı firmanın servis aracına binmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken geçirdiği trafik kazasında öldü. Olaydan kısa süre sonra işe gitmek için aynı yerden geçen bir kişi, ölen kişinin üzerine örtülen poşetin açılması sonucu kayınbiraderinin cesediyle karşılaşınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki bir otomotiv yan sanayi firmasında çalışan Bünyamin Şimşek (18), sabah işe gitmek üzere evinden çıktı. Hamitler Mahallesi Hıdır Sokakta servis aracına binmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Şimşek, bir sürücü kursunda öğretmenlik yaptığı öğrenilen Şefik T. (41) yönetimindeki, sürücü kursuna ait 16 EC 633 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu arada, kazadan kısa süre sonra iş yerinin servis aracına binmek için aynı yerden geçerken, cesedin üzerindeki poşet açılınca kazada ölen kişinin kayınbiraderi olduğunu gören Hüseyin Aktaş, gözyaşlarına boğuldu. Telefonla yakınlarını arayarak acı haberi veren Aktaş, daha önce kendilerinin yanında kalan Şimşek'in iki ay önce anne babasını Erzurum'dan getirdiğini ve ev kiralayarak ailesiyle kalmaya başladığını anlattı. Gözaltına alınan sürücü kursu öğretmeni Şefik T, polis merkezine götürüldü.