BIST 9.002
DOLAR 34,18
EURO 37,05
ALTIN 2.977,09
HABER /  EKONOMİ

Cepten konuş telefon kazan

GSM operatörleri abonelerini kaptırmak istemiyor. Cazip kampanyalar ve hediyeler baş döndürdü.

Abone ol

30,8 milyon abone sayısıyla pazarın lideri konumundaki Turkcell, müşterilerinin başka hatta geçmemesi için telefon hediye ediyor. Kampanyada her ay 100, 200, 300 YTL gibi limitlerin altına düşmemeyi taahhüt edenlere farklı marka ve modellerde telefon veriliyor.

Bunun yanı sıra hazır kart kullanıcılarına kontör yükledikçe hediye kontör hakkı tanınıyor. Faturalı hat kullanıcıları ise konuşma sürelerine göre 300 dakikaya kadar ücretsiz konuşabiliyor. Telsim ise faturalı hatlara 'Özel Seç Konuş' tarifesindeki tüm avantajları birden seçen abonelere piyasa değerinin altında taksitle cep telefonu veriyor. 31 Ocak'a kadar Avealı olan ise cazip fiyata yeni bir cep telefonuna kavuşuyor. Avea hattı alanlar da 500 hediye kontörün yanında Siemens BenQ A38 telefonu için sadece 89 YTL ödüyor.

TURKCELL

İndirim yok, hediye dakika var Ekonomik Konuşma Paketleri kapsamında tüm Turkcelliler ve yurtiçi sabit hatlar ile görüşmek mümkün. Ay içinde paket süreleri bittiğinde ve diğer operatörler arandığında konuşmalar PaketCell tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor.

'Dakikası Bizden' kampanyası ile fatura tutarına göre değişen oranlarda ücretsiz konuşma hediye ediliyor. 50-99 Yeni Türk Lirası arasında konuşanlar yarım saat bedava konuşma hakkı kazanıyor.

TELSİM - VODAFONE

Londra'dan İstanbul'u aramak 29 kuruş. Sınırlar Ötesi Tarife ile dünya çapında tüm Vodafone'lularla dakikası 29 kuruşa konuşulabiliyor.

MyCep abonelerinin arandıkça bedava kontör kazandıkları CepAran kampanyası 30 Haziran 2007'ye kadar uzatıldı. Bu sayede aboneler şu ana kadar kazandıkları kontörlerle kampanyadan yararlanabilecek.

Diğer GSM operatörleri, kullanıcılarını hem şebeke içi hem de sabit hat ile dakikası 0,60 YTL'ye konuştururken, Telsim, CepFlash paketinde 0,22 YTL'lik tarife sunuyor.

AVEA

Sabit telefon pastasına gözünü dikti Tüm şebeke içi görüşmelerini dakikası 25 YKr'ye fiyatlandıran Avea, diğer operatörlerle konuşmanın maliyetini de 25 yeni kuruşa kadar indirdi.

Sen+Ben 360 paket avantajıyla 12 Yeni Türk Lirası karşılığında ayda 360 dakika ücretsiz konuşma fırsatı sunuluyor.

Faturalı-faturasız Avea kullanıcıları, artık cep telefonlarından Türk Telekom hatlı ev ve iş telefonlarına kısa mesaj atabiliyor.

Haber: Zeliş Yıldıral
Kaynak: www.zaman.com.tr