BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Cemin Hokkobazı gerçek oldu

Rukiye teyze, Hokkobaz'ı bile aratmadı. Evlendiği gece, kocasına öyle bir oyun oynadı ki Cem okusa yeni bir film yapardı!

Abone ol

O, 52 yaşında ama en ünlü film senaristlerine bile taş çıkartacak zekada! Karısı ölen 62 yaşındaki Remzi Demir'i evlenmeye ikna eden 52 yaşındaki Rukiye T., düğün gecesi kayıplara karıştı.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde eşinin ölmesi üzerine yeniden evlenen 62 yaşındaki Remzi Demir'in yeni karısı 2 bin YTL para ve takılan altınlarla kayıplara karıştı. Alınan bilgiye göre Gülağaç'a bağlı Süleymanhüyüğü köyünde oturan Remzi Demir, 6 ay önce eşini kaybettikten sonra yakınlarına tekrar evlenmek istediğini söyledi.

Akrabalarının da yardımıyla Kırşehir'e bağlı Mucur ilçesinden Rukiye T. (52) ile evlenen Demir, evlilik için başlık parası olarak 2 bin YTL para, 13 burma bilezik, iki yüzük ve bir çift küpe verdi.

5 gün önce evlenen Remzi Demir, bu sabah kalktığında yeni gelini bulamayınca dolandırıldığı gerekçesiyle jandarmaya başvurdu. Jandarma, altınlarla birlikte kaçtığı öne sürülen kadını arıyor.