BIST 9.670
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.818,25
HABER /  MAGAZİN

Cemil İpekçi Bodrum'da okul açıyor

Cemil İpekçi Bodrum’a ‘Cemil İpekci Tasarım Merkezi’ açıyor...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Ünlü Modacı Cemil İpekci Bodrum’a ‘Cemil İpekci Tasarım Merkezi’ açıyor...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u mekanında ziyaret eden ünlü modacı Cemil İpekci Bodrum’la ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Ünlü modacı gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'a 1963 yılından beri gelip gittiğini belirterek, ''Bodrum, bir eğlence ve turizm merkezi olmasının yanı sıra aynı zamanda bir kültür kenti. Ben de bundan sonra Bodrum'a daha fazla gelip gideceğim. Kültürel etkinliklere katkı sağalamaya çalışacağım. 3 yıl önce Mardin'de Cemil İpekçi Tasarım Merkezi'ni açmıştık. Bodrum'da açmayı planladığımız merkezde, ev hanımlarına yönelik el işi ve tasarım kursları verilecek. Merkeze benim yetiştirdiğim öğretmenleri getireceğim. Onlar, 1 yıl kadar burada kalacak ve onlarda yeni öğretmenler yetiştirecek. Bodrumlu gençlerden şu anda kurslara yoğun talep var'' diye konuştu.

Mehmet Kocadon da İpekçi ile daha öncede ortak projeler düşündüklerini, kendisinden bu seferde kadınlara yönelik bir çalışma yapmasını istediğini söyledi.

Ünlü modacı Cemil İpekci çıkışta kandil günü ve sevgililer günü adına kısa bir konuşma yaptı. Bu arada Cemil İpekçi’nin korumaları yine dikkat çekti.