BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,12
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çekmeköy'de her mahalleye sağlık ocağı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz her mahalleye bir sağlık ocağı hedefi için çalışmalara hız verdi.

Abone ol

Çekmeköy halkının sağlık alanında sorun yaşamaması için ücretsiz tarama çalışmaları yapılırken bir yandan da sağlık ocağı olmayan mahallelerde sağlık ocağı inşaatları devam ediyor.

Kirazlıdere ve Çekmeköy Merkez Mahallesinde yapılan inşaatlara Mart ayında eklenen yeni proje ile Çekmeköy’e 3 yeni sağlık ocağı daha kazandırılacak.

Kirazlıdere Sağlık Ocağı

Kirazlıdere Mahallesi Sarnıç Sokakta başlayan sağlık ocağı inşaatının yapımı hızla devam ediyor. 1 bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kattan oluşan sağlık ocağı yaklaşık olarak 700,00 m²alan üzerine kuruluyor. İnce iş kalemleri devam eden sağlık ocağı Kirazlıdere halkının hizmetine sunulduğunda acil odası, 8 tane poliklinik, seminer odası, dinlenme ve idareci odalarının bulunduğu bir komplekse sahip olacak.

Hamidiye Sağlık Ocağı

Çekmeköy’de yapımı devam eden ikinci sağlık ocağı Hamidiye Mahallesi’nde yer alıyor. Hamidiye Mahallesi halk pazarının yanında bulunan Göksel Sokak’ta yapımı devam eden zemin ve 1 normal kattan oluşan bina yaklaşık olarak 400,00 m² alan üzerine inşa ediliyor. Sağlık ocağının betonarme kısmı tamamlanmış olup, diğer inşaat aksamları devam ediyor. Hamidiye Sağlık Ocağı tamamlandığında bünyesinde acil odası, 8 poliklinik ve idareci odaları bulunan bir komplekse sahip olacak.

Nişantepe Sağlık Ocağı

Sağlık kontrolleri için Alemdağ Mahallesine gitmek zorunda kalan Nişantepe halkı da artık kendi mahallesindeki sağlık ocağında tedavi olacak. Nişantepe mahallesinde yer tahsisi yapılan sağlık ocağı inşaatının çalışmalarına yakın zamanda başlanacak.