BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  GÜNCEL

Cavcav yemin etti

Trafik kazasına karışan İlhan Cavcav evinde ifadesi alındı. Başkan alkol aldığı iddialarını yalanladı.

Abone ol

Daha önce de ölümlü bir kazaya karıştığı için gündeme gelen İlhan Cavcav, son kazasıyla ilgili olarak Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:

BEN KULLANIYORDUM

Kulüpte uzun süren bir toplantının ardından eşim aradı ve ’Torunlar geldi. Sen de gel birlikte olalım’ dedi. Bunun üzerine evime giderken baktım 5-6 araba birbirine çarpmış. Bana birileri ’Dur’ derlerken, frene bastım, benim araç 4x4 olmasına rağmen sert frenle buzda kaydı ve bir arabaya çarptı. Hemen indim, iki kez adımı vererek 155’i aradım. ’Kaza var, gelin tespit yapın’ diye rica ettim. Üzerimde ceketle tam iki buçuk saat kaza yerinde bekledim. Herkes ’İlhan bey siz hasta olacaksınız’ dedi. Bir milletvekilinin oğlu da oradaydı ve aynı şeyi söyledi.

ŞOFÖRÜM GELDİ

Oradaki bir arkadaş, kendi özel arabasıyla evime kadar götürdü. Bu arada Bilkent’ten çağırdığım şoförüm de kaza yerine gelmişti. Evime gittim, gece saat 02.30’da polis evime geldi. ’Alkol var mı?’ diye sordular ’Yok’ dedim. Israr ettiler, alkol ölçen alete üfledim, alkolsüz olduğumu saptadılar. İfademi de alıp, teşekkür ederek gittiler. Ben, hiçbir şeyden kaçmam. Gerekirse sabaha kadar da beklerim. Niye kaçayım, kaçsam ölümle biten diğer kazadan kaçardım. Ondan kaçmayan maddi hasarlı, bu kazadan neden kaçsın? Üzüldüğüm, bu olay nedeniyle Ankara Emniyet Müdürü’ne sıkıntı yaratılması. O çok değerli ve iyi niyetli bir insan.