BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.820,39
HABER /  SPOR

Çarşıdan Fenerbahçeye sürpriz

Beşiktaş derbide Fener'li fuutbolcuları psikolojik olarak baskı altına almak için sürprizler hazırlıyor..

Abone ol

Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Lig’de sezonun en önemli maçı öncesi ezeli rakibine büyük sürprizler hazırlıyor.

Lideri devirip, zirveyi ele geçirmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ın rakibin motivasyonunu ve konsantrasyonunu bozmak amacıyla Sarı-Lacivertli kafile İnönü Stadı’na gelene çeşitli eylemler yapacağı kaydedildi.

Fenerbahçe takım otobüsünün özellikle geçeceği güzergah üzerinde ve Dolmabahçe civarında Beşiktaş taraftarının tacizine maruz kalabileceği ifade edildi.

Çarşı’nın sürprizi var!

Ancak Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’ye yapacağı eylemler bunlarla bitmeyecek. Sarı-Lacivertli yöneticilerin kupa rövanşı sonrasında verdikleri isyankar demeçlere atfen sahaya emzikler ve dansöz kıyafeti atılacağı bildirildi.

Ama Beşiktaş tribünlerinin kalbi olarak bilinen Çarşı’nın Fenerbahçe maçına çok büyük bir sürpriz hazırladığı öğrenildi. Fakat Çarşı grubu, bu konu hakkında kesinlikle sır vermiyor. İstanbul polisinin de bu gelişmeler ve gelen duyumlar nedeniyle büyük önlemler alacağı gelen bilgiler arasında...