BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Çarşıdan cinayet açıklaması

Çarşı'nın lideri Markaryan: "Olay, kişisel husumetten kaynaklandı"

Abone ol

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın lideri Alen Markaryan ve arkadaşları, basın açıklaması yaparak, geçen cumartesi günü Beşiktaşlı bir taraftarın öldürülmesi olayının kişisel husumetten kaynaklandığını ileri sürdü.

Beşiktaş meydanında yapılan basın açıklamasına Alen Markaryan'ın yanı sıra siyah-beyazlı tribünün ileri gelenleri ve yaşanan olayda vefat eden Ferdi Aslan'ın arkadaşları katıldı.

Markaryan, son dönemde acı bir olay yaşadıklarını kaydederek, ''Bunun üzüntüsü içindeyiz. Ama kimse bırakmıyor ki üzüntümüzü yaşayalım. Aslı astarı olmayan iddialarla olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Açıkçası Beşiktaş düşmanlığı yapıyorlar. Bugüne kadar açıklama yapmamamızın nedeni, acımızın büyük olmasındandır.'' diye konuştu.

Olayın bedava bilet ile ilgisinin olmadığını iddia eden Markaryan, ''Ferdi, benim tribündeki yardımcımın en yakın arkadaşıydı. Olay iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandı. Bilet olayı yoktur. Biz iki kişiyi içeri alabilmek için müdüriyete yalvar yakar oluyoruz. Müdüriyet orada, sorabilirsiniz. Biletix orada... Fazla bilet mi basıyor Biletix o zaman?'' ifadelerini kullandı.