BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,16
ALTIN 2.913,64

Çarşı için kim ne dedi?

Çarşı için kim ne dedi?

Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu çarşı, dünyanın dilinden düşmüyor. şovları, takımlarına olan bağlılıkları ve kulakları sağır edecek derecede yüksek desibeldeki sesleriyle dünyaca ünlü birçok futbolcu ve teknik direktörden övgü dolu sözler alan siyah beyazlı taraftarları son olarak manchester...

Çarşı için kim ne dedi?

Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, dünyanın dilinden düşmüyor. Şovları, takımlarına olan bağlılıkları ve kulakları sağır edecek derecede yüksek desibeldeki sesleriyle dünyaca ünlü birçok futbolcu ve teknik direktörden övgü dolu sözler alan siyah beyazlı taraftarları son olarak Manchester United'ın yıldızı Rio Ferdinand övdü. Çarşı'yı övenler arasında ezeli rakiplerinin futbolcuları ve başkanları bile var. İşte siyah beyazlı taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahsedenler ve onların yorumları:

Çarşı için kim ne dedi?

Ben Foster (futbolcu): "İnönü Stadı'ndaki atmosferden çok etkilendim. İnanılmazdı, resmen sağır ediciydi. İkinci yarıda öyle bir an var ki, ben kendi düşündüklerimi duyamadım. Çıkan sesi size ancak böyle tarif edebilirim"

(Beşiktaş-Manchester United maçı sonrası)

Çarşı için kim ne dedi?

ğur Boral (futbolcu): "Beşiktaş seyircisi ve Çarşı gerçekten çok takdir edilmesi gereken bir taraftar grubu. Gerçekten çok iyiler. Bunu zaten herkes biliyor. Avrupa'da bile tanınıyorlar. Çarşı çok organize bir taraftar grubu, bunu inkar etmemize hiç gerek yok. Onların bu güzel grubunu takdir ediyoruz."

(Bir okulda katıldığı panelde)

Çarşı için kim ne dedi?

Lisandro Lopez (futbolcu): "Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor. Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı"

(Portekiz'in Record Gazetesi'ne Beşiktaş - Porto maçında yaşadıklarını anlatırken)