BIST 10.582
DOLAR 32,56
EURO 35,24
ALTIN 2.470,83
HABER /  SPOR

Carlosun Sevilla yorumu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Carlos, Sevilla takımının kendileri için bir şans olduğunu belirtti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur maçında mücadele edeceği İspanya'nın Sevilla takımının kendileri için bir şans olduğunu belirtti.
    
Carlos, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde dünya çapındaki taraftarlarının sorularını yanıtladı.
    
Söz konusu internet sitesinde yer alan haberde, bir taraftarın ''UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Sevilla'ya karşı şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusunu Carlos, ''Sevilla bizim için bir şans, AC Milan'la da eşleşebilirdik. Sahamızda iyi bir sonuç alabilirsek, yolumuzda ilerleyebiliriz'' diye yanıtladı.
    
En azından 2-0'lık bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, Sevilla'dan sonraki kuranın, yollarına devam etmeleri açısından önemli olduğunu belirtti.
    
Roberto Carlos, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rekabetine ilişkin bir soru üzerine, iki takımın çekişmesini Real Madrid-Barcelona'nınkine benzettiğini, hatta rekabetin daha büyük olduğunu ifade etti.
    
New Yorklu bir taraftarının, ''Brezilyalı futbolcular Alex, Aurelio, Deivid, Edu ve teknik direktör Zico, Türkiye'de oynamanızda etkili oldu mu?'' sorusunu da Carlos, bunun kendisi için önemli olduğu, takımda bu kadar Brezilyalı oyuncu olmasaydı, gelip gelmeyeceğini bilmediği şeklinde yanıtladı.
    
Türkiye'de 2 yıl daha futbol oynamak istediğini ifade eden Carlos, teknik direktörler Fabia Capello ve Zico'yu karşılaştırmasının istenmesi üzerine de ''Zico'nun oyunculara daha fazla özgürlük verdiğini, iyi oynanan futbolu sevdiğini ifade etti.