BIST 8.699
DOLAR 34,27
EURO 37,39
ALTIN 2.918,49

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki...davut güloğlu, ece erken ile sunduğu hayata gülerken adlı programda kırdığı potla şarkıcı ceylan'ı zor durumda bıraktı.ceylan'ın klibini izledikten sonra şarkıcıya dönen güloğlu 'ne güzel klip olmuş. peki görüntülerdeki kıç senin mi' deyince stüdyo buz kesti....

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

CANLI YAYINDA ÖYLE BİR POT KIRDI Kİ...

Davut Güloğlu, Ece Erken ile sunduğu Hayata Gülerken adlı programda kırdığı potla şarkıcı Ceylan'ı zor durumda bıraktı.

Ceylan'ın klibini izledikten sonra şarkıcıya dönen Güloğlu 'Ne güzel klip olmuş. Peki görüntülerdeki kıç senin mi' deyince stüdyo buz kesti. Davut Güloğlu potunu 'Pardon kalça demek istedim' diyerek toparlamaya çalıştı.

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

SETTE TEK TAŞ KRİZİ!

atv’de yayınlanan ‘Tövbeler Tövbesi’ dizisinin setinde tektaş krizi yaşandı
Dizinin başrol oyuncusu Fulya Zenginer, sevgilisi tarafından kendisine hediye edilen tektaş yüzüğünün kaybolması üzerine seti birbirine kattı. Çantasını çekim sırasında kostümcü asistanına emanet ettiğini söyleyen Zenginer, “Yüzüğün manevi değeri yüksekti. Bulunmasını istiyorum” diyerek tepkisini dile getirdi. Kostüm asistanının işine son verildiği öğrenildi.

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

YAKIŞIKLI OYUNCU YENİ DİZİ İÇİN HAZIRLANIYOR!
Son olarak Ezel'de "Sekiz" karakterini canlandıran ünlü oyuncu yeni projesi için kilo veriyor
Altı kilo verdiğinin söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Önümüzdeki sezon projeleri için kilo vermem gerekiyordu. Spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Bir de profesyonel olarak basket oynadığım için bilinçli rejim yapabiliyorum.

Spora daha fazla ağırlık vererek sağlıklı kilo veriyorum. Tam istediğim kiloya geldiğimde rejim yapmayacağım" dedi. Akşam gazetesinin haberine göre; yeni bir dizi ve film projesi olduğunu söyleyen oyuncu, "Yaz aylarından önce çekeceğimiz bir film var. Önümüzdeki sezon yine Ay Yapım'la çalışacağız.

Dizi yapacağız" diye konuştu. Tatlıtuğ, yeni filminde bir boksörü canlandıracağı yönündeki iddialara ise açıklama getirdi: "Kerem Çatay'la böyle bir şey konuşmadık. Birkaç proje var, onların arasından seçeceğiz

Canlı yayında öyle bir pot kırdı ki..

İNKAR ETTİ AMA...

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk önceki akşam, Asmalımescit'te Lux Bar'da yabancı uyruklu bir kadınla eğlendi
Yabancı arkadaşıyla barda samimi bir şekilde dans eden Beyaz, çıkışta gazetecilere, “Benim hiç bir kadınla alakam yok! Sizler yanlış görmüşsünüz” dedi.

Ünlü şovmen otomobiliyle uzaklaşırken, dans ettiği kadın bir taksiyle onu takip etti...