BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  MAGAZİN

Canı kucağa oturmak istemiş

Yanlız olduğum için bir kucak istiyordum. M. Ali Erbil olsaydı onun kucağına otururdum.

Abone ol

Şarkı Söylemek Lazım yarışmasındaki jüri üyeliğinden sonra Habertürk’te ’Daha Neler Olsun’ programına başlayan Ayşe Özyılmazel, yalnız olduğu için ağladığını söylerken bakın Gülben Ergen’e nasıl gönderme yaptı. 15 Temmuz
Sabah gazetesindeki köşe yazılarının ardından ekranlarda da daha sık görünmeye başlayan Ayşe Özyılmazel, bir kaç hafta önce Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında jüri üyeliğine başlamıştı. Özyılmazel, annesi Oya German ve Saba Tümer ile birlikte Habertürk’te yayınlanan ’Yok Daha Neler’ programı ile bir kez daha izleyicinin karşısına çıktı.

YALNIZ OLDUĞUM İÇİN AĞLADIM

Önceki akşam canlı yayınlanan programın bir gün öncesinde ağladığını söyleyen Ayşe Özyılmazel, sebebini şöyle anlattı:

"Yalnız olduğum için ağladım. Gece eve geldim, yorgundum, çok yoğun bir gün geçirmiştim. Geldim eve yalnız olduğum için ağladım. Tek başıma olduğum için. Bir anda evde birinin bulunmasını arzu ettim herhalde. Eve girdim, ışık yok bir şey yok. Tek başına girdim eve, yalnızlıktan ağladım. Yalnız olmak istemedim o an."

ERBİL YOKTU, KUCAĞINA OTURAMADIM

Daha sonra işi espriye vuran Ayşe Özyılmazel, Gülben Ergen’e şu sözlerle gönderme yaptı: "Bir kucak istiyordum o sırada. Mehmet Ali Erbil yoktu, onun kucağına oturamadım."