BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,12
ALTIN 2.875,68
HABER /  SPOR

Canaydının gözü Avrupada!

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, yeni hedeflerinin Avrupa kupalarında başarı olduğunu açıkladı.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, hedeflerinin Avrupa kupalarında başarı olduğunu vurgulayarak, ''Her büyük kulübün zaman zaman yaşadığı gibi son birkaç yıldır bulunduğumuz zirveden bir parça geriye çekilerek, o zirvenin eteklerinde soluklandık. Şimdiyse tekrar o zirveye doğru, Avrupa'nın en büyüğü olmak için yürüyüşe geçiyoruz ve bu yürüyüşte tüm Galatasaraylıları da yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.

Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray dergisinin haziran sayısında yer alan yazısında, Turkcell Süper Ligi'nde zorlu bir mücadelenin ardından lig tarihinde 16. şampiyonluklarına ulaştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Geride bıraktığımız yıllar içinde kazanmış olduğumuz sayısız başarıya, devam etmekte olan 100. yılımızda bu şampiyonluk ile bir yenisini daha ekledik. Hiç şüphesiz ki, önümüzdeki yıllarda da bu başarılara yenilerini katmaya devam edeceğiz. Çünkü biz Galatasaraylıyız. Çünkü biz 100 yıl önce 3 kişinin bile biraraya gelmekten çekindiği günlerde Papaz'ın Çayırı'na 'Galatasaray Efendileri' adıyla çıkan bir geleneğin mirasçılarıyız. Çünkü biz
gücünü kendi tabanından ve geleneklerinden alan gerçek bir spor kulübü
ve sivil toplum örgütüyüz.''

Kendilerinin çok zor koşullara rağmen elde ettiği bu başarıların altındaki en önemli gücün, Galatasaraylılık ruhu olduğunu kaydeden Canaydın, ''500 yılı aşkın süredir bu ülkede var olan bir camianın köklü temelleri üzerinde yükselen, 100 yıldır da ülkedeki her kesimden insanla bütünleşerek büyüyen Galatasaray, 2005-2006 sezonunda hepinizin bildiği ve gururla yaşadığı gibi tarihi bir başarıya daha imza attı'' diye konuştu.

Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde de geride kalan sezonda Galatasaray'ın şampiyon olduğunu hatırlatan Özhan Canaydın, ''Bir başka ifade ile Galatasaray'ın sadece bugününün değil, geleceğinin de teminat altında olduğunun mesajını verdiler'' dedi. Artık hedeflerinin Avrupa kupalarında başarı olduğunun altını çizen Canaydın, şöyle devam etti:

''Şimdi sıra hepinizin bildiği gibi Avrupa arenasında vereceğimiz mücadeleye ve orada kazanacağımız yeni başarılara gelmiş bulunuyor. Her büyük kulübün zaman zaman yaşadığı gibi son birkaç yıldır bulunduğumuz zirvede bir parça geriye çekilerek, o zirvenin eteklerinde soluklandık. Şimdiyse tekrar o zirveye doğru, Avrupa'nın en büyüğü olmak için yürüyüşe geçiyoruz ve bu yürüyüşte tüm Galatasaraylıları da yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, birlikten güç doğar. Kazandığımız bu şampiyonluklar tüm
Galatasaraylılara kutlu olsun. Bu rüya hiç bitmesin.''