BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Canaydın umut saçtı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezon için taraftara umut verdi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Türkiye'de şampiyonluk yarışının yanı sıra Avrupa kulvarında da zorlu sınavlardan oluşan bir mücadelenin içine girdiklerini vurgulayarak, ''Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu mücadelenin hepsinden de alnımızın akıyla çıkacağız. Elde edeceğimiz başarılar ile hem Galatasaraylıların, hem de bu ülkenin gururu olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Başkan Canaydın, Galatasaray Kulübünün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisinin Ağustos sayısında sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik yazısında, Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezonun başlamakta olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Her zaman olduğu gibi Türkiye'deki şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra Avrupa kulvarında da zorlu sınavlardan oluşan bir mücadelenin içine giriyoruz. İnanıyoruz ki, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu mücadelenin hepsinden de alnımızın akıyla çıkacağız. Elde edeceğimiz başarılar ile hem Galatasaraylıların, hem de bu ülkenin gururu olmaya devam edeceğiz.

Çünkü bunu başaracak güç ve kabiliyette olduğumuzu biliyoruz. Geride bırakmak üzere olduğumuz 100 yıllık süreç de bu gerçeği açıkça teyit ediyor. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse 100 yıllık zaman diliminde bugüne değin yaptıklarımız, bundan sonraki dönemde yapacaklarımızın da teminatı olarak karşımızda duruyor.

Siz değerli Galatasaraylılardan beklentimiz ise büyük hedeflere yöneldiğimiz bu süreçte el ele, gönül gönüle bizimle birlikte bu yürüyüşe katılmanız olacaktır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi birlikten güç doğar. Doğru kullanılan güçten de başarı... Yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, herkese başarılar diliyorum.'' Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın yazısında ayrıca, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski voleybolcusu Paidar Demir'i bir kez daha saygıyla andı.